Blijf op de hoogte hoe Moeder Aarde je een gelukkig en gezond leven kan geven

en ontvang een gratis e-boek en meditatie

a Touch of Gaia

staat voor een zachte (energetische) aanraking / streling van Gaia = (the Spirit) van Moeder Aarde. Dit is een nieuwe frequentie die vorig jaar bij mij ontstaan is en waarmee ik de mooie Gaia energie door mag geven aan jou.


Wat is a Touch of Gaia voor energie?

A Touch of Gaia is een héle liefdevolle en zachte energie. De aarde oftewel Moeder Aarde, zoals ik haar met alle respect noem, heeft van nature een zachte verzorgende energie. Deze energie is als een lieve en verzorgende moeder voor je. Deze Gaia energie is zacht, liefdevol, geeft je vertrouwen, kracht en een steady gevoel van veiligheid. Het laat je zakken in je lichaam en je verbinden met je eigen kracht en vertrouwen.


Hoe wordt a Touch of Gaia gebruikt?

Eigenlijk is deze Gaia energie altijd met mij verbonden, dus altijd aanwezig, ook tijdens de consulten die ik geef. Ik kan haar op verschillende manieren doorgeven aan anderen. Voorheen deed ik dit vooral met hele aardende en ontspannen Gaia meditaties. Tijdens zo’n geleide meditatie ga je verbinding maken met deze energie en voel jij jezelf rustiger, liefdevoller en zachter worden. Onlangs is de Touch of Gaia Healing ontstaan. Waar ik voorheen tijdens mijn healing behandelingen contact maakte met mijn energetische gidsen en Source, doe ik dat nu met mijn energetische team en Gaia. Daarnaast zullen er soms ook wat Earthbeings, fairy’s en Engelen aanwezig zijn om hun hulp en ondersteuning te geven, nét wat op dat moment nodig is.


Wanneer kan a Touch of Gaia behandeling nodig zijn?

A Touch of Gaia Healing kan eigenlijk altijd. Maar is er speciaal als jij jezelf onzeker en/of onrustig voelt, of als je weet dat je onderste chakra’s niet sterk zijn. Je kan haar ook doen als je last hebt van lichamelijke klachten in je bekken- of heupgebied, je onderrug, SI gewricht of ergens anders in je (onder)lichaam. Dan kan a Touch of Gaia je verder helpen. Ze zal met name werken op je onderste chakra’s die te maken hebben met je basis veiligheid en je creativiteit. En het komt voor dat ze deze onderste chakra’s verbind met andere chakra’s of met Moeder Aarde of Source. Vaak zijn er in de (onderste) chakra’s emoties en beperkende overtuigingen opgeslagen, die je liever wilt vergeten, maar die daardoor wél voor een blokkade zorgen. Met a Touch of Gaia kunnen we dit verzachten en kan er heling plaats vinden.


Praktische informatie.

*a Touch of Gaia MEDITATIE kan je gratis aanvragen via de nieuwsbriefbalk op iedere pagina. Je zal dan af en toe een mail ontvangen met een nieuwe meditatie. Waar jij je altijd voor af kan melden als je deze niet meer wilt ontvangen.

*a Touch of Gaia HEALING behandeling inclusief kort voor en na gesprekje (totale duur ongeveer 2 tot 2,5 uur) kost 111 euro. Deze is op mijn praktijk in ‘s-Hertogenbosch. Een Healing kan je via deze link kopen.

*Een aantal prachtige vrouwen gingen je al voor in a Touch of Gaia Healing. Lees hier hun ervaringen.

Deze Healing kan je lichamelijk, emotioneel en spiritueel verder helpen in je proces. Je kan ervoor kiezen om a Touch of Gaia Healing te combineren met de speciale aardende Chrystal Grounding Oilspray, die de werking van de Healing blijft ondersteunen. Tevens is het mogelijk om extra begeleiding, coaching, oefeningen etc. te ontvangen om aangeraakte emoties, blokkades en beperkende overtuigingen verder te behandelen. Vraag naar de mogelijkheden.


Wil jij graag weten of a Touch of Gaia iets voor jou kan betekenen, of wil je graag een afspraak maken? Ik help je graag verder, het is mogelijk om mij te mailen, het contactformulier op deze site in te vullen of te bellen op 06.20689177.

Liefs Mirjam

Menu Title