Blijf op de hoogte hoe jij vanuit jouw Vrouwelijke Godinnenkracht kan leven

en ontvang een gratis e-boek en aanbiedingen via e-mail

a Touch of Gaia

staat voor een zachte (energetische) aanraking van Gaia = (the Spirit) van Moeder Aarde. Dit is een frequentie die bij mij ontstaan is en waarmee ik de mooie Gaia energie door mag geven aan jou.


Wat is a Touch of Gaia voor energie?

A Touch of Gaia is een héle liefdevolle en zachte energie. De Aarde oftewel Moeder Aarde, zoals ik haar met alle respect noem, heeft van nature een zachte verzorgende energie. Deze energie is als een lieve en verzorgende moeder voor je. Deze Gaia energie is zacht, liefdevol, geeft je vertrouwen, kracht en een steady gevoel van veiligheid. Het laat je zakken in je lichaam en je verbinden met je eigen kracht en vertrouwen en met je Heilige Ruimte.


Hoe wordt a Touch of Gaia gebruikt?

Deze Gaia energie is altijd met mij verbonden, dus altijd aanwezig, ook tijdens de behandelingen, Rituelen en Healingen die ik geef. Ik kan haar op verschillende manieren doorgeven aan anderen. Voorheen deed ik dit vooral met hele aardende en ontspannen Gaia meditaties. Tijdens zo’n geleide meditatie maak je verbinding met deze energie en voel jij jezelf rustiger, liefdevoller en zachter worden. In de vroege zomer van 2018 is de Touch of Gaia Healing ontstaan. Waar ik voorheen tijdens mijn Healing behandelingen contact maakte met mijn energetische gidsen en Source, doe ik dat nu met mijn energetische team en Gaia. Daarnaast werk ik bijna altijd samen met de Violette Straal / vlam / licht van Saint Germain en zullen er soms ook wat Earthbeings, fairy’s, engelen en andere lichtmeesters aanwezig zijn om hun hulp en ondersteuning te geven, nét wat op dat moment nodig is.


Wanneer kan a Touch of Gaia Healing nodig zijn?

A Touch of Gaia Healing kan eigenlijk altijd. Maar is er speciaal als jij jezelf onzeker en/of onrustig voelt, of als je weet dat je onderste chakra’s niet sterk zijn. Je kan haar ook doen als je last hebt van lichamelijke klachten in je bekken- of heupgebied, je onderrug, SI gewricht of ergens anders in je (onder)lichaam. Dan kan a Touch of Gaia je verder helpen. Ze zal met name werken op je Heilige Ruimte en daarmee ook op je onderste chakra’s die te maken hebben met je basis veiligheid en je creativiteit. Het komt voor dat ze deze onderste chakra’s verbind met andere chakra’s of met Moeder Aarde of Source. Vaak zijn er in de (onderste) chakra’s emoties en beperkende overtuigingen opgeslagen, die je liever wilt vergeten, maar die daardoor wél voor een blokkade zorgen. Met a Touch of Gaia kunnen we dit verzachten en kan er heling plaats vinden.


Praktische informatie.

*Ik adviseer om voordat je a Touch of Gaia Healing gaat doen, eerst het Ritual of Your Sacred Space te gaan doen. Dit is een zachte, maar krachtige en uitgebreider ritueel, waar al veel mee in gang gezet zal worden. Aansluitend en indien nodig kan je alsnog kiezen voor een Touch of Gaia Healing als mooie ondersteuning om dieper op specifieke emoties of blokkades te kunnen werken.

*a Touch of Gaia Healing behandeling inclusief kort voor en na gesprekje (totale duur ongeveer 2 uur) kost 111 euro. Deze is op mijn praktijk in ‘s-Hertogenbosch. Een Healing kan je via deze link kopen, ik zal daarna z.s.m. contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

*Een aantal prachtige vrouwen gingen je al voor in a Touch of Gaia Healing. Lees hier hun ervaringen.

Deze Healing kan je lichamelijk, emotioneel en spiritueel verder helpen in je proces. Tevens is het mogelijk om extra begeleiding, coaching, oefeningen etc. te ontvangen om aangeraakte emoties, blokkades en beperkende overtuigingen verder te behandelen. Vraag naar de mogelijkheden.


Wil jij graag weten of a Touch of Gaia iets voor jou kan betekenen, of wil je graag een afspraak maken? Ik help je graag verder, het is mogelijk om mij te mailen, het contactformulier op deze site in te vullen of te bellen op 06.20689177.

Liefs Mirjam

Menu Title