Blijf op de hoogte hoe jij vanuit jouw Vrouwelijke Godinnenkracht kan leven

en ontvang een gratis e-boek en aanbiedingen via e-mail

Ervaringen persoonlijke begeleiding

Reactie.

Deze reactie mocht ik van Vivianne ontvangen. In het reguliere circuit weten ze niet meer wát te doen en na twee maanden persoonlijke begeleiding mag ze al veel verbetering ervaren in haar klachten. Zó fantastisch deze veranderingen voor een gezonder en gelukkiger leven voor elkaar te kunnen krijgen. Lees hieronder haar mooie woorden:

“Wat een vooruitgang heb ik doorgemaakt sinds ik 2 maanden geleden bij jou gestart ben. Je hebt me geholpen om een betere energetische balans te vinden, beter te leren aarden en te leren mezelf energetisch te beschermen.

Met behulp van de Chinese Voedingsleer en de Chinese Orgaanklok hebben we gekeken naar oplossingen voor mijn slaapproblemen en mijn voeding. Maar het meest bijzondere vind ik de resultaten die we al behaald hebben met de Touch of Gaia Healingen.

Daarmee is er al veel in beweging gezet in mijn buik. Problemen die er al jaren waren beginnen langzaam aan op te lossen. Ik mag eindelijk gaan helen. Daar ben ik zo dankbaar voor. Zo blij met jou.”

Liefs Vivianne.

Menu Title