Blijf op de hoogte hoe jij vanuit jouw Vrouwelijke Godinnenkracht kan leven

en ontvang een gratis e-boek en aanbiedingen via e-mail

Pakketten en tarieven

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn pakketten met alleen Language of Light & more, maar je kunt ook kiezen voor pakketten met extra coaching naast de Language of Light & more behandelingen. Alle behandelingen zijn maximaal 1,5 uur. Je kunt zelf bepalen hoe lange tijd je tussen de verschillende behandelingen laat zitten. Mijn advies zou tussen de 2-4 weken zijn, omdat je dan het beste resultaat kan halen. Hieronder vindt je de diverse mogelijkheden.

Language of Light & more pakketten:

Je hebt de keuze uit een aantal behandelingen (deze variant is ZONDER coaching gesprek, wel bespreken we de behandeling na).

3  x Language of Light & more kost 333 euro

6  x Language of Light & more kost 666 euro*

12 x Language of Light & more kost 1332 euro*

* zie onderaan deze pagina wat voor extra’s hierbij zit en de voorwaarden.

Language of Light & more pakketten MET “coaching”:

“Coaching” bij mij is kijken wat er dieper onder iets/of een situatie zit waardoor we “de angel” eruit kunnen halen, maar ook leren hoe je delen kunt helen, tips en tools om verder te kunnen en wat een situatie je wilt vertellen etc. Het is vooral praktisch gericht, niet “the old school coaching”.

Je hebt de keuze uit een aantal pakketten (bij deze variant zit er om de 2 Language of Light & more behandelingen, 1 coach afspraak bij).

5  x Language of Light & more kost 555 euro. (dit is 1 coach gesprek en 4 Language of Light)

9  x Language of Light & more kost 999 euro. (dit zijn 3 coaching gesprekken en 6 Language of Light)*

12 x Language of Light & more kost 1332 euro. (dit zijn 4 coaching gesprekken en 8 Language of Light)*

Andere mogelijkheden:

Sommige situaties vragen om een andere aanpak, het is altijd mogelijk om in onderling overleg een pakket op maat te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden en neem contact met me op om e.e.a. te bespreken.

Kado:

Bij de pakketten met een * krijg je een speciaal voor jou persoonlijk maatwerk Bergkristal kado bij betaling in een keer.

Bij betaling van het bedrag in een keer krijg je 5% korting op het totaal.

Voorwaarden:

-Bij betaling ineens, zorg jij ervoor dat het bedrag voor aanvang van de eerste behandeling betaald is.

-Bij aanvang van de behandelingen plannen we de eerste (3,5, of) 6 behandelingen in,

-Bij betaling van losse behandelingen ga je na het ontvangen van de eerste behandeling een betalingsverplichting aan voor de ontvangen en de overige nog te ontvangen behandelingen.

-Mocht je een afspraak moeten annuleren, dan kun je deze kosteloos verzetten, mits deze uiterlijk 24 uur van te voren is afgemeld. Afmeldingen korter dan 24 uur voor de geplande behandeling zullen in rekening worden gebracht.

Heb je nog vragen of heb je interesse in een pakket? Neem dan gerust contact met mij op. Stuur me een berichtje of bel naar 06-20689177.

 

liefs mIrjAM

 

Menu Title