Blijf op de hoogte hoe jij vanuit jouw Vrouwelijke Godinnenkracht kan leven

en ontvang een gratis e-boek en aanbiedingen via e-mail

Persoonlijke begeleiding

Wil jij graag meer:

(zelf)vertrouwen, rust en kracht, liefde voor jezelf en daarmee ook voor alles wat leeft,

je eigen waarde zien en voelen, voor jezelf opkomen en voor je eigen waarde gaan staan,

jezelf leren kennen, vrijheid, écht jezelf durven en kunnen zijn, blijheid en geluk,

veiligheid en liefde ervaren?

Dát kan.. hét kan écht.. I’ve been there, I’ve done that..


Dit ervaren, je zó voelen, bereik je natuurlijk niet in een keer, daar is wél wat tijd en aandacht voor nodig. Máár met de juiste tools en vaardigheden kan óók jij helemaal vanuit je authentieke jij leven. Ik help je graag op weg!

De allerbelangrijkste basis is dat jij jezelf veilig in jezelf voelt, hiermee kan je meer (zelf)vertrouwen, rust en Zelfliefde gaan ervaren. Wat jou in je eigen kracht zal zetten. Daarnaast is het belangrijk om je oude rotzooi op te ruimen. Hiermee bedoel ik oude gedachten, beperkende overtuigingen (zoals b.v. ik ben niet goed genoeg!), emoties en andere blokkades te helen. Hierbij kan a Touch of Gaia Healing je enorm helpen.


Proces

Dit is een intensief proces en ik kan je hiermee begeleiden. We gaan samen kijken naar de voor jouw belangrijkste (knel)punten en daar gaan we samen aan werken. Jij gaat leren om bewust te worden van de seintjes die je lichaam en je leven je geeft. In deze seintjes zitten vaak de grootste en mooiste lessen verborgen en jij leert deze te herkennen en hierdoor te groeien. Als extra ondersteuning hierbij is een a Touch of Gaia Healing heel waardevol. Deze zal je transformatie extra ondersteunen en blokkades en overtuigingen op een zachte manier helen.

Tevens gaan we aan de slag  met energetisch werk, niets zweverigs, maar als jij helemaal jezelf wilt zijn, is het belangrijk om je eigen energetische ruimte schoon te maken en te houden, zodat jij helemaal vanuit jouw authentieke zijn kan leven. De Natuur is ook van hele grote waarde, voor ontspanning, je gezondheid, maar ze kan ook als spiegel werken, hiervoor kan je de kennis gebruiken van het wetenschappelijk bewezen Japanse Shinrin Yoku, oftewel Forest Bathing (bosbaden).

Daarnaast gaan we aan de slag met oefeningen die je Zelfiefde, bewustzijn en je gezondheid kunnen vergroten. Door mijn uitgebreide opleidingen o.a. in de Chinese Geneeskunde en psychosomatiek, is er altijd wel een mogelijkheid die bij je past.


Wat zijn de mogelijkheden?

Je kan natuurlijk kiezen voor losse consulten van persoonlijke begeleiding, a Touch of Gaia Healing en Forestbathing. Alles is mogelijk, vrijheid, blijheid. Je hebt ook de mogelijkheid om uit twee verschillende trajecten te kiezen. Twee trajecten van een half jaar, waarin je intensief met jezelf aan de slag gaat en waarin je grote groei en transformatie kan doormaken. Die uiteindelijk ook goedkoper zullen zijn en met extra voordeeltjes ten op zicht van losse consulten. Twee trajecten waarin je  kennis gaat maken met MEER VAN JOUW AUTHENTIEKE JIJ.. Ben je er klaar voor?

Ben je nieuwsgierig, naar het effect van deze trajecten? Lees dan hier een korte ervaring van een deelnemer.


Basis Touch of Gaia Traject

Dit is een basis traject van 6 maanden met daarin:
*5x een Touch of Gaia Healing of een Healing om je onderbewuste te herprogrammeren bij vastzittende emoties of beperkende overtuigingen,

*1x bosbaden sessie van anderhalf uur, waarin we samen het bos in gaan en waarin ik je de basis uitleg van Bosbaden (Forest bathing) en hoe jij de Natuur in je voordeel kan laten werken. Zowel voor je fysieke gezondheid, als voor je ontspanning en je welzijn.

*6x consult van 1 uur voor coaching,

*werkboek om de liefde, waarde en kracht in / voor jezelf te vergroten.

Voor dit basis traject betaal je 997 euro (bij betaling ineens). Je kan er ook voor kiezen om in termijnen te betalen, dan komt er een toelage bij.


Intensief Touch of Gaia Traject

Dit traject van een half jaar is er voor diegene die sneller, grotere stappen wilt maken. 6 maanden héle intensieve begeleiding om een mooiere versie van jezelf te worden. Meer jij, meer blij en vooral meer rust, kracht en vertrouwen in jezelf. In dit intensieve traject krijg je:
*6x een Touch of Gaia Healing, of een healing die je onderbewuste kan herprogrammeren.
*1x bosbaden sessie van anderhalf uur
*10x consult van 1 uur voor coaching
*1x Symphonie of the Cells (set van 3 behandelingen met essentiële oliën om je lichaam te ondersteunen) of Aromatouch behandeling met essentiële oliën.
*werkboek om de liefde, waarde en kracht in / voor jezelf te vergroten
*extra ondersteuning via app of mail op momenten dat jij het nodig hebt.

Voor dit zeer uitgebreide intensieve traject (zoals hierboven beschreven) betaal je 1497 euro (bij betaling ineens). Je kan er ook voor kiezen om in termijnen te betalen, dan komt er een toelage bij.


Wil je graag meer weten over wat deze trajecten voor je kunnen doen en of deze jou kunnen helpen? Neem gerust contact met me op, dan kunnen we dit rustig bespreken. In de samenstelling van de inhoud van deze trajecten kan nog wat geschoven worden, zodat het nóg beter aansluit bij jouw wensen, vraag me gerust naar de mogelijkheden. (Dit kan wel gevolgen hebben voor de prijs). Er is áltijd wel een (of meerdere) manier die bij jou past, waarmee een mooi en gelukkig leven ook voor jou haalbaar is!

Ik ben er voor jou, Jij bent het waard!

Liefs Mirjam

 

Menu Title