Blijf op de hoogte hoe jij vanuit jouw Vrouwelijke Godinnenkracht kan leven

en ontvang een gratis e-boek en aanbiedingen via e-mail

Reacties op a Touch of Gaia Healing

Een aantal reacties van prachtige vrouwen die a Touch of Gaia Healing hebben mogen ontvangen.

Deze reactie mocht ik van Lindsay Vek ontvangen: A Touch of Gaia Healing

Ahh wat verheugde ik me vandaag om deze mooie vrouw te ontmoeten in het echie. Vanochtend in de auto op weg naar Den Bosch, even een momentje voor mezelf in deze drukke tijden. Naast dat ze me ondersteund & adviseert bij het gebruik van de heerlijke essentiële oliën mocht ik vandaag iets nieuws komen proberen.

Mirjam werkt in haar bedrijf met de liefde van moeder aarde. Prachtig gewoon! En dat klopt natuurlijk met de heerlijke pure oliën en producten uit de natuur die ze in afstemming voor je maakt.

En nu heeft ze een unieke healing ontwikkeld waarin ze werkt met de energie uit het universum en van Gaia in combinatie met de liefdevolle Jasmijn olie. En je raadt het al… Ik mocht deze komen proberen!

Ik nam plaats op de massagetafel, met fijne zachte dekens en kussens en mocht gaan relaxen. Toen ze begon merkte ik het gelijk, de energie in de ruimte steeg en en voelde heel liefdevol, zacht en warm. Mirjam richtte zich op het Si gewricht in mijn onderrug dat bij mij niet zo lekker werkt. Maar er werd veel meer gedaan.. Er is ruimte in mijn keel gemaakt, mijn onzekerheid werd letterlijk via mijn knieën gehealed en toen.. De blokkade in mijn buik bij mijn 1e en 2e chakra.. toen deze los kwam spatte de energie die ik daar blijkbaar had opgespaard niet alleen door door mijn lichaam heen maar ook door de kamer. En men.. Wat voelde ik dat! Het was letterlijk thuiskomen, de warme veilige armen van Gaia om me heen en de liefdevolle energie van het universum die mij ondersteunden in dit proces. Ik voelde me gedragen.

Wat heeft Mirjam een fantastische manier ontwikkeld om je te healen en wat doet ze dat fantastisch en zo liefdevol!

A touch of Gaia healing, Ik kan het aan iedereen aanraden!
Wil jij dit nu ook proberen?
Neen dan contact op met Mirjam of kijk op haar website: https://mirjamvanderpennen.nl/

Wat ben je een heerlijk fijn warm mens lieve Mirjam! Dank voor deze fijne ochtend en deze prachtige healing! Heel erg dankbaar en ik weet zeker dat dit mij gaat helpen naar de volgende stappen in m’n leven en m’n praktijk!  Ofcourse we’ll keep in touch


Ik mocht nog zo’n fijne reactie na a Touch of Gaia Healing ontvangen van Linsy Hellegers:

Na een periode van heel veel drukte en mezelf voorbij lopen, deden mijn bekken erg pijn. Ik koos daarom voor de ‘a touch of gaia healing’ zodat ik weer lekker kon landen in mijn lijf.
En wat een geschenk was het. Ik voelde direct de hele krachtige, zachte energie. Mijn lijf kreeg een zachte liefdevolle landing…ik voelde hoe de energie zich oplaaide in mijn onderrug en bekken. Het vuur ging aan en hield niet meer op. De rest van mijn lichaam werd zachter en lichter. Ik voelde een hele zachte energie me wiegen bij mijn bekken (zonder dat Mirjam me aanraakte). Er werd duidelijk aan mijn basis veiligheid gewerkt. Wat voelde ik me welkom. Wat een zachtheid. En tegelijkertijd bleef het vuurtje actief waar nodig. Aan het eind voelde ik steeds meer sprankeling in mijn lijf. En als kers op de taart kreeg ik sprankelde elfen energie over me heen gestrooid. Ik zie ze niet…maar anders kan ik het niet beschrijven. Wat heerlijk!
Ik was weer geland….in mezelf en op aarde. Heel zacht en liefdevol.
Wat een heerlijk geschenk uit de hemel…oh nee…van de aarde. Dank je wel, lieve prachtige Mirjam en moeder aarde voor de zachte maar oh zo krachtige healing.


Een bijzondere healing had ik met Christel van den Oetelaar, waarbij er ook grote witte engelen aanwezig waren om hun hulp en liefde te geven. Hier onder kan je haar ervaring lezen:

Vorige week heb ik de Touch of Gaia healing mogen ervaren. Mirjam stelde deze healing voor omdat ik veel rugpijn heb en o.a. ook erg veel last aan mijn SI-gewricht.
Stukje achtergrond; 5 jaar geleden heb ik een verkeersongeval gehad waarvan ik dagelijks nog altijd veel pijn ondervind. Leren omgaan met chronische pijn is toch wel een pittige uitdaging.
De laatste tijd merkte ik dat ik mijzelf (weer) achter een muur van weerstand verstopte. Tijd voor actie.De sessie begon met Jasmijn, de olie van liefde… Ik zat ontzettend in mijn hoofd en heb moeite in mijn lichaam te blijven, maar ik gaf mezelf opdracht het nu te laten gebeuren. Uiteindelijk met behulp van de energie van Moeder Aarde en de Vetiver olie gaf ik dan uiteindelijk toe, heerlijk die rust en warme energie!
Toen de weerstand uiteindelijk wat meegaf kwam pijn en verdriet naar boven. En angst om te vertrouwen dat het goed komt en angst om te leven. Ik zag een beeld van een klein meisje verstopt in een hoek. Dat was ik, en ik riep tegen de pijn, laat me met rust. En een roep om hulp om vertrouwen en die kwam.

Mirjam werkt met energie van moeder natuur en Gaia en die voelde heel warm, zwaar en solide. Maar van boven voelde ik licht komen en een warme deken als een omhelzing. Ik mag er zijn zoals ik ben en hoef de pijn niet alleen te dragen. Ik voel duidelijk dat ik me mag overgeven aan deze warme liefde. Mooi was ook dat bij Mirjam de olie Patchouli naar boven kwam, deze zorgt ervoor dat je meer in je eigen lichaam mag zijn. Hoe toepasselijk!

De healing werkt nu nog door… mijn intenties zijn er weer dat ik rust mag nemen en dat ik mag leren vertrouwen, leren geloven. Er gebeurt van alles, ook fysiek voel ik het iets minder vastzitten. Mirjam en ik waren het er wel over eens dat er nog heel wat werk aan de winkel is maar een begin is gemaakt. Er is een scheurtje in mn weerstand waardoor IK weer naar buiten kan kijken.
En deze dagen erna gebruik ik een roller om het proces dat in gang is gezet te ondersteunen; een mix van Patchouli Vetiver Geranium en Basilicum, heerlijk”.


Ik ben enorm dankbaar voor deze en de nog vele andere bijzondere ervaringen die er onder mijn handen mogen gebeuren. Dankjewel voor deze mooie woorden lieve dames, en voor het delen van jullie ervaringen.

Liefs Mirjam
Menu Title