Blijf op de hoogte hoe jij vanuit jouw Vrouwelijke Godinnenkracht kan leven

en ontvang een gratis e-boek en aanbiedingen via e-mail

Ritual of Your Sacred Space

is een zacht, liefdevol en tegelijk krachtig ritueel voor je Heilige Ruimte, oftewel je buik / bekken en baarmoeder gebied. De kracht en invloed van dit gebied is (hier in “het westen”) nog redelijk onbekend, maar oh zo krachtig als jij je daar bewust van wordt en leert hoe je, van de verborgen krachten en schatten in dit gebied, “gebruik” kan maken.


In je Heilige Ruimte..

komt héél veel samen, waardoor dit een enorm groot en tegelijk onbekend krachtcentrum onder in je buik is. Veel van wat hier samen komt zijn “energetische en ontastbare dingen” die tegelijk wél heel belangrijk zijn! Denk daarbij aan je onderste chakra’s en je belangrijkste energiecentrum (vanuit de Chinese Geneeskunde) je Dantian, maar óók je intuïtie, je onderbuikgevoel, je wéten zonder bewijs zit in dit gebied opgeslagen.

Jouw Heilige Ruimte waarin: jouw levenskracht, jouw gevoel, jouw gedrag, jouw zíjn, jouw levensenergie, jouw essentie (wie je werkelijk bent), jouw intuïtie, jouw basisveiligheid, jouw bestaansrecht, jouw creativiteit, jouw creatie energie waarmee je letterlijk nieuw leven en nieuwe dingen in de wereld kan zetten, jouw rust, jouw vertrouwen en nog veel meer zit..


Wat kan “in de weg zitten”

Helaas kunnen er ook emoties als angst, machteloosheid en verdriet, of beperkende overtuigingen zoals “ik ben niet goed genoeg!” in je Heilige Ruimte opgeslagen zitten. Deze kunnen ongemerkt effect hebben op jouw gevoel, je eigen waarde, je gedrag, je vertrouwen en je eigen kracht, waardoor je niet volledig jezelf kan zijn, hoe hard je ook je best doet. Ze zitten als het ware als een soort sluier over jouw eigen kracht.

Maar er is méér wat effect kan hebben op jouw gevoel en je gedrag. Iets waar de meeste vrouwen zich niet bewust van zijn, maar wat een groot effect kan hebben. Dat zijn namelijk de sexual cords, de energetische effecten van gynaecologische behandelingen en onderzoeken en het (te) vroeg eindigen van een zwangerschap door een miskraam of een abortus. Hieronder leg ik per onderdeel uit wat de gevolgen kunnen zijn, zonder dat jij je er bewust van bent. Maar nu je het weet kan je er ook iets aan veranderen met het prachtige Ritual of Your Sacred Space.


Sexual Cords

De energetische verbindingen met je sexuele partner(s) oftewel de sexual cords, dat zijn onzichtbare verbindingen tussen jullie tweede chakra’s en of hart. Deze kunnen ervoor zorgen dat jullie ongemerkt en onbewust nog met elkaar verbonden zijn (ook al zou je geen contact meer met elkaar hebben) en dat de ander hierdoor / hiermee nog steeds invloed kan hebben op jouw gevoel en gedrag. Dit is niets engs en iets heel natuurlijks, maar je kan deze verbindingen wel verbreken waardoor je meer in je eigen kracht kan komen. Als je deze verbreekt is er geen energie van anderen meer in jouw eigen energetische ruimte meer aanwezig, waardoor jij helemaal jezelf kan zijn. Onlangs schreef ik op mijn Faceboek pagina hier het volgende over.. Klik hier om naar de tekst van mijn post te gaan.


Gynaecologische behandelingen en / of onderzoeken

Maar ook gynaecologische onderzoeken en / of behandelingen kunnen een effect hebben op de energie in je Heilige Ruimte en daarmee op jou. De meeste vrouwen ervaren dit als oncomfortabel en misschien zelfs wel als een soort “inbreuk” op jouw zíjn. Het is iets waar je liever niet voor kiest, maar waar we vaak niet aan ontkomen en er ooit een keer mee te maken kunnen krijgen. Deze behandelingen en / of onderzoeken gebeuren meestal niet met veel respect, waardoor zij de energie in je Heilige Ruimte kunnen “vervuilen” met alle gevolgen van dien. Ook hier schreef ik een uitgebreid stuk over op mijn Faceboek pagina. klik hier voor de tekst van deze post.


Een te vroeg geëindigde zwangerschap door een miskraam of een abortus.

Géén enkele vrouw hoopt dit ooit mee te maken óf voor deze keuze te komen staan. Als hét je overkomt, kan het een grote impact hebben. Natuurlijk op dát moment, maar zéker óók nog op een later moment. Een te vroeg geëindigde zwangerschap door een miskraam of een abortus. Vaak is er “alleen” aandacht voor de fysieke en emotionele gevolgen van zo’n ingrijpende gebeurtenis, maar ook, en misschien wel vooral, heeft dit een groot effect op de energie in je Heilige Ruimte en daarmee op jou. Ook hier schreef ik op mijn Facebook pagina een uitgebreid stuk, en neem ik je een stukje mee in het verhaal van een Ritual of the Sacred Space die ik samen met een krachtige vrouw mocht beleven. klik hier voor de tekst van deze post.


Wát is het Ritual of Your Sacred Space nu precies?

Dit liefdevolle en zachte maar tegelijk krachtige Ritueel voor je Heilige Ruimte bestaat eigenlijk uit 3 onderdelen. We gaan eerst je Heilige Ruimte energetisch “schoonmaken”. Oftewel we gaan energie die niet van jou is, of die je niet meer nodig hebt,  losmaken, eventueel helen, transformeren en/of weghalen. Denk hierbij aan bovengenoemde punten. Daarna gaan we een Violette vlam plaatsen in je tweede chakra. Deze vlam is verbonden met de transmuterende (een kracht die energie kan veranderen) energie van Saint Germain. (op Google kan je er van alles over vinden.) Deze vlam geeft je innerlijke kracht, rust en vertrouwen. En daarna gaan we je Heilige Ruimte eren met speciaal geselecteerde bloemen en kristallen die allemaal een eigen zuivere, pure en liefdevolle werking hebben en die na het Ritueel voor jou zijn.


Praktische informatie..

Dit Ritual of Your Sacred Space is een mooi begin om meer in je eigen kracht te komen. Je kan hiermee blokkades en energie weghalen, helen en transformeren die weg mag en die je niet meer nodig hebt. Soms is een emotie, blokkade, situatie of beperkende overtuiging, die we tegen komen, echter zo groot, dat we daar extra aandacht aan moeten besteden.

Hier kunnen we met a Touch of Gaia Healing of een Healing om je onderbewuste mee te her programmeren dieper en verder op in gaan. Tijdens deze bijzondere Healing kunnen we hier alle tijd en aandacht voor nemen die het vraagt.

We beginnen altijd met dit Ritueel, omdat we daarmee al heel veel in beweging zetten. Mocht het nodig zijn, kan je aanvullend kiezen voor een andere soort Healing, ik adviseer je graag over wat het “beste” zou passen in jouw situatie.

Tijdens dit Ritueel lig je gewoon met je kleding aan op een (verwarmde) massagetafel bij mij op de praktijk. Het ritueel duurt alles bij elkaar ongeveer 2 uur en kost 133 euro, dit is met kort voor- en na gesprekje en even rustig bijkomen met wat lekkers en wat te drinken. De kristallen en de bloemen die tijdens dit Ritueel worden gebruikt, zijn na het Ritueel voor jou.


Als je nog vragen hebt, dan hoor ik ze graag van je, neem gerust contact met me op! Persoonlijk contact is altijd fijn en we kunnen dan verder op jouw situatie in gaan.

Je kan ook mijn gratis e-boek aanvragen door je gegevens bovenin de nieuwsbriefbalk achter te laten. Hierin staat uitgebreid beschreven wat je Heilige Ruimte is en waar dit allemaal mee verbonden is.

Ik heb op deze site pagina in het kort weergegeven wat het Ritueel is en wat het voor je kan doen. Op mijn Faceboek pagina  heb ik veel verschillende posts met nóg meer informatie geschreven, neem gerust een kijkje.

Soms heb je geen extra informatie meer nodig en wéét je gewoon al zeker dat je een afspraak wilt maken voor the Ritual of Your Sacred Space. Ik zal daarna z.s.m. contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Liefs mIrjAM

Menu Title