Blijf op de hoogte hoe jij vanuit jouw Vrouwelijke Godinnenkracht kan leven

en ontvang een gratis e-boek en aanbiedingen via e-mail

Webshop

Dit is een voorlopige webshop waarin al mijn natuurlijke verzorging- en schoonmaakproducten staan. Bestellen kan d.m.v. het sturen van een mail naar mirjam@mirjamvanderpennen.nl. Zeer binnenkort komt er de mogelijkheid om rechtstreeks via een link te bestellen en te betalen via i-deal of Mr. Cash. Werk in uitvoering!

De prijzen zijn exclusief verzendkosten, deze staan apart bij het product vermeld. Mocht je meerdere producten tegelijk willen bestellen en kunnen deze in één levering verzonden worden, dan betaal je (tot 10 kg)  EENMALIG 6,95 euro verzendkosten. Dus dan komen er NIET bij ieder product extra verzendkosten bij.


100% pure en natuurlijke verzorgingsproducten en kado’s

*Natuurlijk scrubzout met pure etherische oliën.. doe het zelf kit.scrubzoutsetje

Deze heerlijk geurende scrub ontzuurd en verzorgd je lichaam op een natuurlijke manier. De verschillende 100% pure etherische oliën helpen je nóg meer van jezelf te houden en te ontspannen. En zorgen voor een gladde en verzorgde huid. Deze kado verpakking bestaat uit “het zout” met daarbij een flesje amandelolie met daarin de etherische oliën. Het zout moet je zelf nog met de olie vermengen. Hierdoor kan jij zélf bepalen hoeveel en hoe dik je de scrub zou willen hebben. Deze verpakking is goed voor ongeveer 4 a 5 behandelingen.

Speciale actie: zolang de voorraad strekt krijg je er een natuurlijke bamboe huidborstel bij.. te gebruiken op je droge huid om hiermee je lichaam te ontzuren en je huid soepel en gezond te houden.

Dit alles wordt feestelijk ingepakt met een persoonlijk afgestemd berichtje.

Actieprijs: 15,50 euro excl. 6.95 euro verzendkosten.

*Natuurlijk voetbadsetje, met diverse mogelijkheden.voetbadsetje

Je kan dit setje met elkaar combineren of afzonderlijk gebruiken, het bevat Dode zeezout, Mentholkristallen en etherische oliën.

Het potje Dode zeezout heeft een heilzame werking op lichaam en geest, het reinigt en stimuleert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast werkt dit super bij lage rugpijn, koude en vermoeidheid. Een flesje speciaal hiervoor gekozen etherische oliën die zorgen voor meer respect en liefde voor jezelf en je lichaam, meer hartsverbinding en overvloed én reinigen energetisch en lichamelijk. Een zakje Mentholkristallen die zorgen voor heerlijke warme voetjes én werken super bij koude in het lichaam, menstruatie klachten, pijn in onderrug, heupen, knieën enkels, benen en voeten. (Met dit zakje kan je ongeveer 10/15 voetbaden doen, héél spaarzaam gebruiken).

Dit alles wordt feestelijk ingepakt met een persoonlijk afgestemd berichtje.

Actieprijs: 15,95 euro excl. 6.95 euro verzendkosten.

Je kan ook voor kiezen voor een potje Mentholkristallen (zie product hier onder) i.p.v. de kleinere hoeveelheid die bij dit setje zit dan zijn de kosten 17,95 euro

* Mentholkristallen.mentholkristallen

Mentholkristallen zijn hele sterke kristallen, dus zéér zuinig gebruiken. Zij zorgen voor een betere doorbloeding in je onderlichaam als je deze gebruikt als voetbad. Heerlijk en effectief om te gebruiken bij menstruatie klachten, koude voeten, pijn in je gewrichten van voeten, enkels, knieën of heupen, bij spataders of bij slecht slapen. Gebruik deze nóóit in een ligbad, daarvoor is de werking te sterk. Je kan ze wel gebruiken als stoombad als je holtes verstopt zitten of bij verkoudheid.

Tip: Neem een voetenbadje met wat Mentholkristallen voor het slapen gaan, dan ga je met heerlijke warme en ontspannen voetjes de nacht in.

Een potje Mentholkristallen kost 10 euro excl. 6.95 euro verzendkosten.

 

 

 

*Badbruishartjes met etherische oliën.badbruishartjedoosje met badbruishartjes

Deze badbruishartjes zijn gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten, dus ook de kleur en bruisstof! Je kan ze in verschillende geuren krijgen, lavendel, Wild Orange en de spannende combinatie bergamot/grapefruit. Een los badbruishartje kost 2,50 euro per stuk (excl. verpakkingsmateriaal)

Ze zijn verkrijgbaar in een glazen potje (max.5 stuks) met afgestemde persoonlijke affirmatie voor 17,95 euro excl. 6.95 euro verzendkosten. Óf

Je kan deze per stuk (of meer) in een papieren zakje krijgen, met persoonlijke affirmatie. Bijvoorbeeld 2 badbruishartjes in papieren zakje kosten 6,00 excl. verzendkosten. Voor ieder hartje extra, komt er 2,50 euro bij. Óf

Je kiest voor een kartonnen kadoverpakking in de vorm van een doosje (linker afbeelding) met max. 2 badbruishartjes, zonder persoonlijke affirmatie, ook voor 6 euro excl. verzendkosten

Heb je geen bad? Niet getreurd, deze zijn ook héérlijk in een natuurlijk voetenbad.

*Scheer / huidolie.olie

Wegens succes, weer terug van weggeweest. Deze heerlijke olie heeft biologische amandelolie als basis. Hieraan (100 ml) zijn 3 geurende, pure en huidverzorgende etherische oliën toegevoegd. Je kan deze olie gebruiken om jezelf mee te scheren, maar óók om jezelf lekker mee in te smeren. Dus 2 mogelijkheden in één product. Én als jij jezelf scheert met deze olie, hoef jij je daarna niet meer in te smeren, omdat deze oliën hun werk ook na het scheren gewoon doen.

100% biologisch en puur genieten en mooi ingepakt met een persoonlijke affirmatie speciaal afgestemd op jouw of degene voor wie de olie is.

Actieprijs is 19, 95 euro excl. 6.95 verzendkosten.

 

 


*Kadobon met een natuurlijk proefje erbij.kadobon

Soms is het zó moeilijk om een keuze te maken uit al deze heerlijke producten. Dan is een kadobon waar jij de waarde zelf van kan bepalen altijd fijn om te geven. Met daarbij altijd een klein proefje van een van mijn producten.

Dit alles met aandacht, liefde en een persoonlijk afgestemd berichtje ingepakt.

In te wisselen voor héérlijke natuurlijke producten óf voor (korting op) het volgen van een workshop, training of inspiratiedag.

Prijs bepaal je zelf, excl. verzendkosten. Ik probeer er zoveel mogelijk voor te zorgen dat deze kadobon met proefjes gewoon door de brievenbus passen, waardoor de verzendkosten laag zijn.

 


*100% pure en natuurlijke schoonmaakmiddelen.

*Natuurlijk vaatwaspoeder in kado / proef verpakking.vaatwaspoeder

Een heerlijk frisse en schone vaat door dit natuurlijke vaatwaspoeder mét etherische citroenolie. Én niet minder belangrijk, een véél schonere en frissere machine.. en ook voor je eigen gezondheid en voor Moeder aarde voelt dit zoveel beter..

Hierbij heb je géén extra vaatwaszout en spoelglansmiddel nodig.
Én bij iedere wasbeurt wordt je vaatwasser meteen ontvet, ontkalkt en gereinigd. Dus dat hoef je óók niet meer apart te doen, scheelt kosten en werk.

Nu in kado / proef verpakking met een potje vaatwaspoeder en een flesje etherische citroenolie .

Actieprijs is 13,50 euro excl. 6.95 verzendkosten

Deze kado/proefverpakking is goed voor ongeveer 10 wasbeurten. En is in verhouding duurder dan wanneer je voor de grote/normale verpakking kiest.

 


*Binnenkort:

Ik ben druk met het ontwikkelen van nieuwe schoonmaakproducten. Binnenkort is het de bedoeling dat er natuurlijke vloeibare handzeep en natuurlijk wasmiddel en allesreiniger komt. Nieuwe informatie volgt snel.


Ik gebruik zelf al veel langer natuurlijke producten voor mijn verzorging, maar ook in het huishouden en het worden er steeds meer. Omdat ik het belangrijk vind om in lijn met de natuur te leven. We zijn onderdeel van het groter geheel en van Moeder Aarde en haar natuur. Ik probeer anderen ook te inspireren en te leren hoe je de kracht van de natuur in je eigen leven terug kan laten komen en bewust en respectvol met Moeder aarde om te gaan. Ik ben diep verbonden met Moeder Aarde, ik bén Moeder Aarde.. vandaar mijn naam..

With love from Mother Earth,

With love from ME.

Liefs Mirjam

 

 

Menu Title