Blijf op de hoogte hoe jij vanuit jouw Vrouwelijke Godinnenkracht kan leven

en ontvang een gratis e-boek en aanbiedingen via e-mail

Zakelijke ondersteuning

Heb jij n eigen bedrijf? En kom je tijd tekort om allerlei secretariële en licht administratieve taken af te werken? Óf vind je het zonde om daar jouw dure tijd en uren aan te besteden, terwijl je in die tijd ook klanten kan helpen? en kan doen waarvoor jij ondernemer bent geworden.

Ik kan je helpen!

In tijd van mijn carrière die ik in loondienst heb gewerkt, heb ik een héle ruime ervaring opgedaan als secretaresse / (licht) administratief medewerkster / baliemedewerkster en duizendpoot. Ik ben goed in deze taken en ze gaan me gemakkelijk af, mede doordat ik dit tientallen jaren in vele verschillende en uitdagende functies heb mogen doen.


Inhuren als zzp-er

Zóveel en zoveel waardevolle ervaring, waarvan het zonde is als deze niet ingezet wordt om anderen hiermee te helpen. Dát heeft mij er toe bewogen, de stap te nemen om mijn expertise in dit vakgebied als ZZP-er aan te bieden.


Vast of flexibel

Voor veel bedrijven is het vast in dienst nemen van ondersteunend personeel vaak een té grote stap. Ik neem je graag secretariële en licht administratieve taken uit handen. Dat kan met een vast aantal uren per week/maand. Maar dat kan óók op de momenten dat jij wat extra handjes nodig hebt. Alles is mogelijk en bespreekbaar.


Wat kan ik zoal voor je doen?

Ik noem wat taken om je een idee te geven, maar ik ben me ervan bewust dat deze lijst bij lange na niet compleet is.

*agendabeheer *facturatie *mail beantwoorden *mailings verzenden naar cliënten *telefoon beantwoorden en verwerken wat daaruit voort vloeit *verslaglegging *dossiervorming *archief * bestellingen verwerken *site bijwerken *ondersteuning in PR *voorbereiden / afwerken van taken voor opdrachtgever etc.


Informeer gerust naar de mogelijkheden

door mij te bellen of een mail te sturen naar mirjam@mirjamvanderpennen.nl óf het contactformulier van deze site in te vullen. Dan kijken we hoe jouw wensen en mijn mogelijkheden bij elkaar gebracht kunnen worden. Ik kijk er naar uit!

Liefs Mirjam

Menu Title