Crystal Light Healing

De Crystal Light Healing

is een heerlijk verwenmoment voor jezelf. Je ligt ontspannen met een heerlijk muziekje op, met onder je een op jouw persoonlijk afgestemde kristalgrid. Terwijl de kristallen hun werk doen, geniet jij van een combinatie van een Healing met de energie van Gaia, moeder Aarde en mijn Language of Light. Een lichttaal vanuit mijn hart die onvoorwaardelijke liefde is en blokkades makkelijk naar het licht helpt te gaan. Ontspannen en opruimen tegelijk.


Hoe gaat een Crystal Light Healing?

Je komt de Crystal Light Healing room binnen de Kristallen Wereld binnen. Je word omringd door de meest prachtige kristallen met hun zachte, zuivere energie.
Je gaat op een heerlijk zacht bedje liggen, met onder jou verschillende kristallen.
Met speciale muziek in je oren, mag jij je ongeveer 3 kwartier onderdompelen in deze heerlijke kristal energie.
Die je op zachte en liefdevolle wijze kan laten ontladen, opladen, ontspannen, zuiveren en meer..
Na een paar minuten kom ik dit proces ondersteunen met de helende energie die vanuit Moeder Aarde, Gaia, de bron, de Central Sun, het Universum via mijn handen en de lichttaal vanuit mijn hart naar jou stromen.
Het enige wat jij hoeft te doen is heerlijk ontspannen liggen, jezelf openen en ontvangen.
Na de behandeling mag je weer rustig aan en op je eigen tempo terug komen in het nú en de ruimte waar jij bent. Onder het genot van een kop speciale thee en wat lekkers kom je bij.
Heerlijk ontspannen en opgeladen verlaat je met een zacht en liefdevol hart de Crystal Light Healing room.

Dit en nog meer magie kan jij ook komen ervaren.


Krachtige combinatie.

Je kunt de Crystal Light Healing heel mooi combineren met daarna een Crystal Light Touch behandeling. Met de Healing worden er blokkades opgeheven en of processen ondersteund op spiritueel / emotioneel nivo. Het fysieke lichaam komt hierin altijd later. Door een Crystal Light Healing ongeveer 2 weken voor de Crystal Light Touch te ondergaan, zal het effect van de Healing door middel van de Crystal Light Touch, nog beter in het lichaam geïntegreerd worden, waardoor je lichaam zich makkelijker aan kan passen aan de nieuwe situatie / energie/ frequentie.


Duur van de behandeling is meestal langer dan 1 uur
locatie: in de Crystal Light Healing room binnen de Kristallen Wereld in Breda
Prijs: voor een Crystal Light Healing vraag ik 111 euro, als je deze behandeling in combinatie met de Crystal Light Touch boekt betaal je voor de Touch 66 in laats van 77 euro.
Maak gerust een afspraak voor deze magische en bijzondere ervaring.

liefs mIrjAM