Qi-mag Feng Shui

50-80% van de woningen en kantoorgebouwen hebben maar een vitale energie van 35-60%. Oftewel deze gebouwen geven ons weinig tot geen energie, ze kosten ons energie. Hierdoor moet ons immuunsysteem heel hard werken om balans te creëren in ons lichaam, iedere keer wanneer jij in zo’n gebouw bent. Je kunt wel zeggen dat dit sick-buildings zijn. Bizar als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 8 uur in zo’n gebouw werkt en ook nog eens zo’n 8 uur slaapt in een gebouw wat jou energie kost. Laat dit eens bij je binnen komen! Art_of_nature banner FS

Qi-mag Feng Shui.

En hier komt de Qi-mag Feng Shui om de hoek kijken. Met de Feng Shui gaan we zoveel mogelijk vitale levensenergie (=Chi) van buiten naar binnen halen en deze zo optimaal mogelijk in het gebouw laten stromen. We kijken hierbij naar de vorm van het gebouw, de positie van ramen en deuren, maar ook waar deze energiestroom geblokkeerd word.
Hier gaan we op creatieve en esthetische manier aanpassingen doen in de ruimte om hier een gezonde en prettige leef-of werkomgeving te creëren.
Door deze aanpassingen zal er minder ziekte zijn en zal het welbevinden van de mensen die daar wonen en of werken veel beter zijn.

Door met andere ogen te gaan kijken

naar een gebouw en de omgeving daarbij te betrekken en deze ook mee te laten werken voor de beste en krachtigste Chi stroom in het gebouw, kan je de Chi in een gebouw optimaliseren en voor jou laten werken. Hierdoor en door het gebruik van bv vloeiende lijnen, natuurlijke materialen, kleuren, geuren, kristallen en symbolen kan je een veel vitaler gebouw creëren. Je kunt nog een stapje verder gaan door kristalpoeder op de muren te gebruiken, vitaal water uit de leidingen te laten stromen en ook geioniseerde lucht te laten stromen.
Dan krijg je een gebouw wat gezond is, waardoor het energie geeft aan de gebruikers i.p.v. dat het energie kost. Waardoor de kwaliteit van leven, het geluk, het welbevinden en de productiviteit (ook binnen bedrijven) toe zal nemen.

Liefs Jan en mIrjAM