Over Mirjam en Jan

Connect to your true self and Mother Earth.

Mijn naam is Mirjam van der Pennen. Natuurgeneeskundig therapeut in de Chinese Geneeskunde, Healingmaster, Tao Geomantie Consultant en Qi-mag Feng Shui basis consultant. In mijn leven en werk staat de verbinding met de oerkrachtbron Moeder Aarde centraal en werk ik met haar veilige en liefdevolle energie. Mijn hele leven ben ik met de Natuur, Moeder Aarde, kristallen en natuurlijke producten bezig geweest. Als klein meisje was ik altijd buiten in de Natuur, dáár voelde ik me vrij en fijn. Later ben ik me meer op energetisch vlak gaan verbinden met Moeder Aarde en deze verbinding komt terug in alles wat ik doe.


Earth Healermirjam kleine foto water

Tijdens een prachtige spirituele reis in de zomer van 2017 naar Glastonburry, mocht ik de liefde en verbondenheid van Moeder Aarde op een wel hele bijzondere en intense manier ervaren. Dit heeft diepe indruk op mij gemaakt. We waren op de helling van de Tor, op zoek naar de derde Chakraplek, de steen van Merlijn. Daar eenmaal aangekomen gingen we voor de tweede keer tijdens deze bijzondere reis de Aarde healen. En jeetje er klikte ineens iets in elkaar, diepe liefde, dankbaarheid en de tranen stroomden over mijn wangen. Dít is wat ik te doen heb, Moeder Aarde healen. Die nacht werd ik wakker met de woorden “I am an Earth Healer!” In eerste instantie was ik met mijn hoofd hier invulling aan gaan geven, wat natuurlijk niet werkte. Met de opleiding Tao Geomantie heeft Earth Healer een vorm gekregen en dit voelt als thuiskomen in mijn zielsmissie.


Over Jan

Van baksteen naar edelsteen
In het leven van Jan van der Linden draait alles om gevoel. Tenminste, sinds hij ruim twintig jaar geleden over een braderie in Uden liep en aangetrokken werd door twee kristalletjes. Eerst liep hij eraan voorbij, om later terug te keren en de stenen toch te kopen. Dat moest hij gewoon, zo voelde het. Die dag vormde het begin van een ontdekkingsreis door de wereld van natuurstenen. Tot die tijd was Jan metselaar. Hij had een eigen bedrijf, restaureerde monumentale panden. Ook dat deed hij met hart en ziel, maar het was toch anders.


Kristallen en KristalMaster

Natuurlijke kunst, noemt hij zijn kristallen. Meer dan vijfhonderd soorten liggen er in de Kristallen Wereld in Breda. Van schatten van museumkwaliteit tot kleine steentjes, voor ieder wat wils en zoveel mogelijk rechtstreeks uit de natuur.

Kristallen hebben een frequentie, een trilling die ons systeem in balans brengt. We weten uit ervaring dat allerlei klachten verdwijnen als je een zuiver kristal bij je draagt. De mensheid gebruikt de stenen al jaren, zoals dat ook met bepaalde kruiden gebeurt.” Jan is kristalmaster en kan kristallen reinigen, activeren en programmeren. Kristallen spelen nu ook een rol bij het werk van de Tao Geomantie.


De ontmoeting van Jan en Mirjam

Jan en Mirjam JPG
Eind 2019 kwam Mirjam de Kristallen Wereld binnen lopen op zoek naar een mooi kristal, ze werd geroepen. Later bleek dat ze niet geroepen werd door een kristal, maar door Jan. Vanaf die tijd is ze niet meer weg gegaan. Sinds 2020 is Mirjam ook regelmatig in de winkel te vinden. Samen delen zij de passie voor kristallen. Mirjam ondersteund waar nodig en werkt zelf ook op verschillende manieren met de kracht van kristallen.

Tao Geomantie en Qi-mag Feng Shui

Samen hebben zij de Tao Geomantie en Qi-mag Feng Shui opleidingen gedaan.
Begin 2023 kwamen Jan en Mirjam in aanraking met de Tao Geomantie en ze waren meteen verkocht. Dit jaar heeft Jan drie opleidingen binnen de Tao Geomantie gedaan waarvan hij in september in Sri Lanka zijn Master heeft gehaald bij Grandmaster J.L. Lim. Mirjam heeft Tao Geomantie Consultant opleiding gedaan in Nederland. Aansluitend hebben beiden Qi-mag Feng Shui Landscape, Kompas en Business gevolgd. Hiermee is er een totaal nieuwe wereld open gegaan. Een wereld die perfect aansluit bij de kristallen en de verbinding met Moeder Aarde die beiden zo diep van binnen voelen. “Dit is iets wat de wereld en de mensen op dit moment heel hard nodig hebben en wij helpen ze daar graag bij!”

 

Liefs Mirjam en Jan