Blijf op de hoogte hoe jij vanuit jouw Vrouwelijke Godinnenkracht kan leven

en ontvang een gratis e-boek en aanbiedingen via e-mail

Over Mirjam

Connect to your true self.

Mijn naam is Mirjam van der Pennen. Eigenaar, Founder, Natuurgeneeskundig therapeut, Healingmaster bij Mirjam van der Pennen, mijn bedrijf waarmee ik je door middel van energetisch werk (o.a. Ritual of Your Sacred Space en Healing) je meer kan laten verbinden met jouw Vrouwelijke oerkracht die je van nature altijd in je draagt. In mijn leven en werk staat de verbinding met de grootste Vrouwelijke krachtbron, Moeder Aarde centraal en werk ik met haar veilige en liefdevolle energie. Mijn hele leven ben ik met de Natuur, Moeder Aarde en natuurlijke producten bezig geweest. Als klein meisje was ik altijd buiten in de Natuur, dáár voelde ik me vrij en fijn. Lekker naar een natuurgebied in de buurt of Madeliefjes plukken en daar kettinkjes van maken. En ook nu ben ik nog graag in de Natuur en als ik daar niet ben, voel ik een diepe verbondenheid met de energie, liefde en kracht van Moeder Aarde.


Mijn Missie

Ik wil graag zoveel mogelijk mensen bewust maken van hun eigen Vrouwelijke oerkracht, Moeder Aarde en haar Natuur. Wij zijn onderdeel van.. en automatisch verbonden mét deze Natuur en de kracht en liefde van Moeder Aarde en het grotere geheel. Door bewuster contact met de Natuur te maken, kom je ook meer in contact met je eigen liefde, je Vrouwelijke kracht en je ware Natuur, en andersom. Maar ook de energetische verbondenheid speelt een grote rol,  wat bij iedereen een groot effect op hun doen, laten en gevoel heeft. Wij zijn allemaal energetisch met elkaar, Moeder Aarde en het groter geheel verbonden.

Tijdens mijn energetisch werk, word ik vaak geholpen door Gaia, verschillende Lichtmeesters en Elohim Engelen. Deze hulptroepen worden alsmaar meer, groter en sterker. Waardoor de behandelingen ook iedere keer meer impact kunnen hebben. Alles is en blijft in beweging, precies dat wat energie ook doet.


Mijn verhaalmirjam kleine foto water

Tijdens mijn leven ben ik lange tijd op zoek geweest, maar ik wist eigenlijk niet waar ik naar op zoek was.  Ik voelde me vaak anders, eenzaam en niet begrepen. Als ik in de Natuur was, voelde ik me verbonden en vrij, daar was ik ook vaak te vinden. Later kwam ik er achter dat ik in zo’n beetje al mijn levensfases de uitdaging heb gehad om met verschillende vormen van narcistisch gedrag te leven. Ik heb hiervan heel veel mogen leren. Het is een enorm proces geweest om me los te maken uit deze situaties. Maar het heeft me gebracht tot waar ik nu ben, vrij, gelukkig en blij.

Híer kwam de eenzaamheid vandaan. Ik voelde me afgesloten, ik was afhankelijk gemaakt en de verbinding met mezelf totaal verloren. Tijdens dit proces ben ik me als vanzelf ook weer steeds vaker gaan verbinden met de Natuur, om te ontspannen, om na te denken etc. En steeds vaker merkte ik dat de natuur mij tekens, kracht en inzichten gaf. Het bos, de bomen, de planten en dieren zij werkte als een spiegel voor mij. Wauw! Wat bijzonder.. ik ben één met de Natuur en Moeder Aarde en heel diep verbonden met haar onvoorwaardelijke liefde en kracht.. dat is een ding wat zeker is.

Maar dat niet alleen, ik werd me hierdoor ook steeds meer bewust van mijn eigen Vrouwelijke kracht. Een kracht die van nature in ons aanwezig is en waarvan het tijd is dat we haar weer gaan leren gebruiken. Meer te gaan leven vanuit liefde, vertrouwen en compassie en daarmee angst, onderdrukking en ontkenning van onze oerkracht ongedaan te maken.


Earth healer

Tijdens een prachtige en bijzondere spirituele reis in de zomer van 2017 naar Stonehenge, Glastonburry en Aveburry, mocht ik de liefde en verbondenheid van Moeder Aarde zó intens ervaren. Dit heeft diepe indruk op mij gemaakt. We waren op de helling van de Tor, op zoek naar de derde Chakraplek, de steen van Merlijn. Daar eenmaal aangekomen gingen we voor de tweede keer tijdens deze bijzondere reis de Aarde healen. En jeetje er klikte ineens iets in elkaar, diepe liefde, dankbaarheid, het gevoel in mijn 3e chakra en de tranen stroomden over mijn wangen. Dít is wat ik te doen heb, Moeder Aarde healen. Die nacht werd ik wakker met de woorden “I am an Earth Healer!”  En dat ben ik aan het doen. Door anderen bewust te maken van de kracht van Moeder Aarde, haar Natuur en hen te leren hiermee te verbinden, hebben zij meer liefde en respect voor zichzelf en daardoor ook voor alles wat leeft. Hiermee helen wij ook de Aarde.

Onlangs is mij duidelijk geworden dat dit Earth Healer zijn, nog véle malen groter is en véél verder gaat dan dat ik me nu ook maar kan voorstellen. Binnenkort ga ik een bijzonder traject in waarin de grootsheid en impact pas echt duidelijk zullen gaan worden. Alles wat ik daar aan ervaringen op doe, zal ik uiteraard, daar waar kan, ook weer door gaan geven aan anderen. Net zoals ik dat met mijn Chinese Geneeskunde, psychosomatiek en alle andere opleidingen heb gedaan. Ervan leren en dit doorgeven aan anderen.


 

Liefs Mirjam

Menu Title