Blijf op de hoogte hoe Moeder Aarde je een gelukkig en gezond leven kan geven

en ontvang een gratis e-boek en meditatie

Over Mirjam

If you truly love nature, you will find beauty everywhere. (V. van Gogh)

Mijn naam is Mirjam van der Pennen. Earth healer en eigenaar van With love From Mother Earth. Mijn hele leven ben ik met de natuur, Moeder Aarde en natuurlijke producten bezig geweest. Als klein meisje was ik altijd buiten in de natuur, dáár voelde ik me vrij en fijn. Lekker naar een natuurgebied in de buurt of Madeliefjes plukken en daar kettinkjes van maken. En ook nu ben ik nog graag in de natuur en als ik daar niet ben, voel ik een diepe verbondenheid met de energie, liefde en kracht van Moeder Aarde.


Mijn Missie

Ik wil graag zoveel mogelijk mensen bewust maken van Moeder aarde en haar natuur. Wij zíjn onderdeel van.. en automatisch verbonden mét deze natuur en de kracht en liefde van Moeder Aarde. Door bewuster contact met de natuur te maken, kom je ook meer in contact met je eigen liefde en ware natuur. Ik inspireer mensen om naar hun eigen gedrag te kijken en zich hiervan bewust te worden. Dit in de breedste zin van het woord.

Dit kan te maken hebben met afvalverwerking, recycling, maar denk hierbij bijvoorbeeld ook aan verzorging- en schoonmaakproducten, of medicijngebruik en hoe zij met Moeder Aarde omgaan. Maar ook de energetische verbondenheid speelt een grote rol, iets waar nog maar weinig mensen zich bewust van zijn, maar wat bij iedereen een groot effect op hun doen, laten en gevoel heeft. Wij zijn allemaal energetisch met elkaar en Moeder Aarde verbonden.


Mijn verhaalmirjam kleine foto water

Tijdens mijn leven ben ik lange tijd op zoek geweest, maar ik wist eigenlijk niet waar ik naar op zoek was.  Ik voelde me vaak anders, eenzaam en niet begrepen. Als ik in de natuur was, voelde ik me verbonden en vrij, daar was ik ook vaak te vinden. Later kwam ik er achter dat ik in zo’n beetje al mijn levensfases de uitdaging heb gehad om met verschillende vormen van narcistisch gedrag te leven. Ik heb hiervan heel veel mogen leren. Het is een enorm proces geweest om me los te maken uit deze situaties. Maar het heeft me gebracht tot waar ik nu ben, vrij van mijn verleden, gelukkig en blij.

Híer kwam de eenzaamheid vandaan. Ik voelde me afgesloten, ik was afhankelijk gemaakt en de verbinding met mezelf totaal verloren. Tijdens dit proces ben ik me als vanzelf ook weer steeds vaker gaan verbinden met de natuur, om te ontspannen, om na te denken etc. En steeds vaker merkte ik dat de natuur mij tekens, kracht en inzichten gaf. Het bos, de bomen, de planten en dieren zij werkte als een spiegel voor mij. Wauw! Wat bijzonder.. ik ben één met de natuur en Moeder Aarde en heel diep verbonden met haar onvoorwaardelijke liefde en kracht.. dat is een ding wat zeer is.


Earth healer

Tijdens een prachtige en bijzondere spirituele reis in de zomer van 2017 naar Stonehenge, Glastonburry en Aveburry, mocht ik de liefde en verbondenheid van Moeder Aarde zó intens ervaren. Dit heeft diepe indruk op mij gemaakt. We waren op de helling van de Tor, op zoek naar de derde Chakraplek, de steen van Merlijn. Daar eenmaal aangekomen gingen we voor de tweede keer tijdens deze bijzondere reis de aarde healen. En jeetje er klikte ineens iets in elkaar, diepe liefde, dankbaarheid, het gevoel in mijn 3e chakra en de tranen stroomden over mijn wangen. Dít is wat ik te doen heb, Moeder Aarde healen. Die nacht werd ik wakker met de woorden “I am an Earth healer!”  En dat ben ik aan het doen. Door anderen bewust te maken van de kracht van Moeder Aarde, haar natuur en hen te leren hiermee te verbinden, hebben zij meer liefde en respect voor zichzelf en daardoor ook voor alles wat leeft. Hiermee helen wij ook de aarde.


 

Liefs Mirjam

Menu Title