Crystal Light Touch

De Crystal Light Touch

Dit is een heerlijk ontspannende en unieke combinatie van kristallen, de Language of Light en de AromaTouch “massage” behandeling met 8 essentiële oliën.

Het beste uit 3 werelden.


De Aroma Touch is een speciaal ontwikkeld programma met 8 essentiële oliën die door middel van bepaalde lichte aanrakingen (dus geen stevige massage) op het lichaam aangebracht worden. Deze brengen ontspanning, zijn goed om het immuunsysteem te ondersteunen, zijn ontstekingsremmend en zorgen voor balans in (de regelsystemen van) het lichaam.
Dit in combinatie met speciaal hiervoor geselecteerde kristallen die de werking van de essentiële oliën zullen ondersteunen.

En daarbij de Language of Light, een lichttaal vanuit mijn hart, vol onvoorwaardelijke liefde en een krachtige energie die blokkades makkelijk naar het licht helpt te gaan.


Hoe gaat een Crystal Light Touch?

Je komt de Crystal Light Healing room binnen de Kristallen Wereld binnen. Je word omringd door de meest prachtige kristallen met hun zachte, zuivere energie.
Je gaat op een heerlijk zacht bedje liggen, met onder jou verschillende kristallen en speciale kristallen die de Touch ondersteunen in je handen.
Er klinkt speciale, heerlijk rustgevende muziek in de ruimte, en jij mag je ongeveer 3 kwartier onderdompelen in deze heerlijke energie terwijl ik je rug, hoofd en voeten aanraak met 8 mooie en speciaal geselecteerde essentiële oliën. Het enige wat jij hoeft te doen is heerlijk ontspannen liggen, jezelf openen en ontvangen.

Deze hemelse en heerlijk geurende behandeling duurt in totaal ongeveer 1 uur, na de AromaTouch “massage” kom je lekker op je eigen tempo en onder het genot van een kop speciale thee en wat lekkers bij en terug op Aarde.


Krachtige combinatie.

Je kunt de Crystal Light Touch behandeling heel mooi combineren met vooraf een Crystal Light Healing. Met de Healing worden er blokkades opgeheven en of processen ondersteund op spiritueel / emotioneel nivo. Het fysieke lichaam komt hierin altijd later. Door een Crystal Light Touch behandeling ongeveer 2 weken na de Healing te ondergaan, zal het effect van de Healing door middel van de Crystal Light Touch, nog beter in het lichaam geïntegreerd worden, waardoor je lichaam zich makkelijker aan kan passen aan de nieuwe situatie / energie/ frequentie.


Duur van de behandeling is ongeveer 1 uur
locatie: in de Crystal Light Healing room binnen de Kristallen Wereld in Breda
Prijs: voor een losse Crystal Light Touch vraag ik 77 euro, als je deze behandeling in combinatie met de Crystal Light Healing boekt betaal je 66 euro.

liefs mIrjAM