doTERRA

gift from Mother Earth

doTERRA producten zijn een geschenk van Moeder Aarde. Dat merk je meteen als je er mee in aanraking komt. Zó puur, zó zuiver heb ik ze nog nergens gezien. Of je nu de essentiële oliën of alle andere producten gebruikt, je merkt aan alles. Dit is een échte schat van Moeder Aarde, en doTERRA heeft het mogelijk gemaakt deze schatten met jou te delen.


Medicijn en gezondheid

Persoonlijk gebruik ik deze producten al een aantal jaar. Voor mij is het een “Way of life” geworden. Ik kán en wil niet meer zonder deze prachtige pure producten. Zij zijn mijn medicijnkastje! Als ik problemen met mijn fysieke gezondheid heb, neem ik nooit medicijnen. Maar ga ik kijken welke olie ik het beste voor die betreffende klacht kan gebruiken. Maar niet alleen op fysiek gebied zijn deze producten kanjers. Ook als ik op emotioneel / spiritueel wat ondersteuning kan gebruiken, ga ik op zoek naar de best passende olie (of ander product).


Op verschillende gebieden tegelijk

Het bijzondere vind ik (nog steeds), dat alle oliën en producten op meerdere gebieden tegelijk hun invloed hebben. Dát maakt het voor mij extra waardevol. Ik zie de mens als een holistisch en spiritueel wezen, wat zoveel wil zeggen, dat lichaam en geest één zijn. Dit kan je niet los van elkaar zien. Dat blijkt ook maar weer eens uit de doTERRA producten. Deze werken ook allemaal op emoties, spiritueel (=geest) en het fysieke lichaam.


Dé kracht uit de natuur!

Als natuur geneeskundig therapeut kan ik alleen maar héél blij zijn met deze kracht uit de natuur. En dat ben ik ook! Anders had ik dit niet met je gedeeld. Voor mij staat zuiverheid en puurheid hoog in het vaandel, samen met iets goeds terug doen voor Moeder Aarde die ervoor zorgt dat wij van deze “gifts” gebruik kunnen maken. doTERRA doet veel voor de wereld en Moeder Aarde terug, in de vorm van eerlijke prijzen voor de telers, maar ook voor scholing, en medische zorg in de minder ontwikkelde landen, waar veel van deze schatten groeien. Niet geheel onbelangrijk vind ik persoonlijk.


Kennismaken

Wil jij kennis maken met doTERRA, neem dan gerust een kijkje op mijn persoonlijke site van doTERRA. Ik geef veel voorlichting over de verschillende mogelijkheden van deze producten, in de vorm van workshops of gratis informatie/ kennismakingsmomenten. Tevens begeleid ik iedereen die meer wilt weten over doTERRA persoonlijk. Wil jij graag informatie en inspiratie over de producten en oliën? Meldt je dan gratis en vrijblijvend aan voor de besloten faceboekgroep doTERRA, gift from Mother Earth.


Wil je graag weten wat de zakelijke mogelijkheden van doTERRA zijn? Stuur dan gerust een email naar mirjam@mirjamvanderpennen.nl of laat een bericht achter via de contactpagina van deze site.

Liefs Mirjam