Energy afstand Healing

Deze grote Energy Healing zal iedere laatste donderdag van de maand gegeven worden aan een groep mensen. En is een verwenmoment voor jou.

Energy Healing

Tijdens deze Healing zal de liefdesenergie van Earth Mother Love jou op afstand, precies dát geven wat jij nodig hebt. Jij kan gewoon op je favoriete plekje gaan liggen, zitten of hangen terwijl de energie haar werk doet.

Verwenmoment voor jezelf

Deze Healing is een moment van ontspanning, van (opnieuw) verbinden met je Zelf en je lichaam. Het is een moment van zachte aandacht voor jezelf waarin je niets moet of hoeft, waarin je alleen maar hoeft te zíjn en waarin jij jezelf kan openen om te ontvangen wat je nodig hebt. Deze Healing geeft je heling op alles wat niet gebaseerd is op liefde voor jezelf of het groter geheel.

Wat geeft het je

Deze Healing geeft je: ontspanning, liefde en compassie voor jezelf, vertrouwen, veiligheid = “het alles is goed” gevoel, rust, kracht, een zachte aarding en landing in je fysieke lichaam, stilte, verbinding met jezelf en alles om je heen, magie en verwondering.

Hoe werkt het

Het is een Healing met de energie van Earth Mother Love die op afstand aan een groep mensen die zich heeft aangemeld gegeven zal worden. Ieder haalt er op dat moment uit wat hij of zij nodig heeft. Ik geef je net voor de Healing wat informatie, daarna geef ik de Healing die meestal rond de 30-40 minuten zal duren. Daarna zal ik je laten weten wat ik heb gedaan en wat ik tegen ben gekomen. Let wel, dit is een Healing voor de hele groep. Heb jij specifieke stukken waar je Healing op wilt? Boek dan een persoonlijke (afstand) Healing.


Praktische informatie

Wanneer: iedere laatste donderdagavond van de maand

Waar: op een plek die jij zelf het fijnste vind

Kosten: 20 euro per Healing op afstand

Aanmelden: Klik op deze link of ga naar de webshop op mijn site


Ik kijk er naar uit je te ont-moeten.

Liefs mIrjAM