mIrjAM producten

mIrjAM = I AM = ik bén

Ik bén. Door mezelf steeds meer te ontdoen van sluiers die mijn ware Zelf bedekten, ben ik steeds meer meZelf geworden. Een staat van zijn, waarin je letterlijk jeZelf kunt zijn. Helemaal in jouw eigen kracht. En hoe fijn is het om je dan te omringen met pure en natuurlijke producten die deze staat van zíjn ondersteunen en waar je onbeperkt van kan genieten.


De kracht van Moeder Aarde en haar Natuur.

Moeder Aarde draagt zoveel oeroude en krachtige schatten in zich mee. Schatten die we min of meer vergeten zijn, maar nog altijd het dichtste bij onze eigen Natuur staan. Denk daarbij aan de helende en ondersteunende werking van kristallen, bloemen en zouten. Ik heb een lijn ontwikkeld waarbij deze pure en zuivere ingrediënten als basis gebruikt worden. Puur Natuur, zonder conserveringsmiddelen en andere rotzooi.

Moeder Aarde geeft ons alles wat we nodig hebben om mooi en gezond te blijven. Met deze lijn kunnen we onszelf makkelijker verbinden met onze eigen ware Natuur. We zijn alleen een beetje vergeten hoe we dat kunnen doen en hoe we deze oeroude krachtpatsers kunnen gebruiken.


Nieuw jasje

In de producten van mIrjAM heb ik een aantal van deze basis ingrediënten samen gebracht tot moderne producten, met een groot gebruikers gemak. Je hoeft dus niets meer zelf in elkaar te knutselen, alles is klaar voor gebruik en je kunt er meteen van genieten en er de voordelen van ervaren.


Kristallen zijn het uitgangspunt

Kristallen groeien al miljoenen jaren in Moeder Aarde en dragen haar trilling in zich mee. Van nature draagt daarbij ook ieder kristal haar eigen trilling/ frequentie in zich. Een trilling die ons kan helpen tijdens bepaalde momenten in ons leven. Moeder Aarde heeft al die tijd “geleefd” en is door vele transformaties gegaan. Alle oude informatie is bewaard gebleven in kristallen.

Nu staan we opnieuw voor een grote transformatie/ verandering van de frequentie van Moeder Aarde, de wereld en onszelf. We gaan van het vissen tijdperk naar het Aquarius tijdperk. Van dualiteit terug naar liefde, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Kristallen dragen oude codes en informatie van vervlogen tijden met zich mee. Tijden waarin er ook vanuit liefde en een veel hogere frequentie geleefd werd. Op dit moment worden er steeds meer kristallen gevonden die deze codes toegankelijk maken om ons bij deze overgang te helpen.

Mede daarom heb ik gekozen producten te maken waarbij kristallen het uitgangspunt zijn, aangevuld met bloemenwaters en soms een extra ondersteunende werking van essentiële oliën.


Welke producten van mIrjAM zijn er zoal?

* Healingspray Liefde: dit is een heerlijke spray met rozenkwarts als basis, aangevuld met een zacht zoete geur van roos. Deze spray is 100% natuurlijk en geprogrammeerd met onvoorwaardelijke liefde, rust, balans en verbinding met jezelf en het groter geheel. Deze spray is een waar verwenmoment als auraspray, maar je kunt deze ook gebruiken als roomspray of op je beddengoed voor een ontspannen nacht. Voor een 60 ml spray flacon vraag ik 17,50 euro excl. verzendkosten.

*Een kopje “liefde voor jou thee”: dit is losse thee met een zacht zoete smaak. De basis is witte thee met heerlijk geurende rozen blaadjes. Met een geheim ingrediënt die je vanzelf als verrassing in je thee zakje/kopje tegen zal komen. Deze thee is 100% natuurlijk, zonder kunstmatige smaakstoffen. Deze thee zit verpakt in een leuke kadoverpakking. Hiervoor vraag ik 9,95 euro excl. verzendkosten.

*Mentholkristallen: deze kleine kristallen zijn ware krachtbommen. Je hebt er maar heel weinig voor nodig om een heerlijk voetenbadje of stoombadje te maken. Weldadig bij pijnlijke voeten, knieën, benen, rug of bij menstruatieklachten. Deze kristallen vergroten de circulatie van bloed en energie in het kleine bekken en onderlichaam. Als stoombadje zijn ze heerlijk en verlichtend bij griep of een verkoudheid. Ook deze mentholkristallen zijn 100% natuurlijk. Voor een potje van 30 gram vraag ik 9,95 euro excl. verzendkosten.


Waar te koop?

De producten van mIrjAM  zijn te koop  in de Crystal Light Healing room in de Kristallen wereld in Breda. Je mag ook een email sturen met je wensen, dan stuur ik het als pakket naar je toe. Ik hou je graag op de hoogte via deze site en mijn faceboek pagina.

Liefs mIrjAM