Blijf op de hoogte hoe jij vanuit jouw Vrouwelijke Godinnenkracht kan leven

en ontvang een gratis e-boek en aanbiedingen via e-mail

mIrjAM

mIrjAM = I AM = ik bén

Ik bén. Door mezelf steeds meer te ontdoen van sluiers die mijn ware Zelf bedekten, ben ik steeds meer meZelf geworden. Een staat van zijn, waarin je letterlijk jeZelf kunt zijn. Helemaal in jouw eigen kracht. En hoe fijn is het om je dan te omringen met pure en natuurlijke producten die deze staat van zíjn ondersteunen en waar je onbeperkt van kan genieten.


De kracht van Moeder Aarde en haar Natuur.

Moeder Aarde draagt zoveel oeroude en krachtige schatten in zich mee. Schatten die we min of meer vergeten zijn, maar nog altijd het dichtste bij onze eigen Natuur staan. Denk daarbij aan de helende en ondersteunende werking van kristallen, bloemen en zouten. Ik heb een lijn ontwikkeld waarbij deze pure en zuivere ingrediënten als basis gebruikt worden. Puur Natuur, zonder conserveringsmiddelen en andere rotzooi.

Moeder Aarde geeft ons alles wat we nodig hebben om mooi en gezond te blijven. Met deze lijn kunnen we onszelf makkelijker verbinden met onze eigen ware Natuur. We zijn alleen een beetje vergeten hoe we dat kunnen doen en hoe we deze oeroude krachtpatsers kunnen gebruiken.


Nieuw jasje

In de producten van mIrjAM heb ik een aantal van deze basis ingrediënten samen gebracht tot moderne producten, met een groot gebruikers gemak. Je hoeft dus niets meer zelf in elkaar te knutselen, alles is klaar voor gebruik en je kunt er meteen van genieten en er de voordelen van ervaren.


Kristallen zijn het uitgangspunt

Kristallen groeien al miljoenen jaren in Moeder Aarde en dragen haar trilling in zich mee. Van nature draagt daarbij ook ieder kristal haar eigen trilling/ frequentie in zich. Een trilling die ons kan helpen tijdens bepaalde momenten in ons leven. Moeder Aarde heeft al die tijd “geleefd” en is door vele transformaties gegaan. Alle oude informatie is bewaard gebleven in kristallen.

Nu staan we opnieuw voor een grote transformatie/ verandering van de frequentie van Moeder Aarde, de wereld en onszelf. We gaan van het vissen tijdperk naar het Aquarius tijdperk. Van dualiteit terug naar liefde, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Kristallen dragen oude codes en informatie van vervlogen tijden met zich mee. Tijden waarin er ook vanuit liefde en een veel hogere frequentie geleefd werd. Op dit moment worden er steeds meer kristallen gevonden die deze codes toegankelijk maken om ons bij deze overgang te helpen.

Mede daarom heb ik gekozen producten te maken waarbij kristallen het uitgangspunt zijn, aangevuld met bloemenwaters en soms een extra ondersteunende werking van essentiële oliën.


Waar te koop?

De producten van mIrjAM  zijn te koop in de webshop op deze site en in de Crystal Light Healing room in de Kristallen wereld in Breda. Ik hou je graag op de hoogte via deze site en mijn faceboek pagina.

Liefs mIrjAM

Menu Title