Wat anderen ervaren

Reviews van mensen die een (of meerdere) Language of Light behandelingen hebben ontvangen:

(Note vooraf: Natuurlijk heb ik toestemming van diegene om deze woorden te mogen delen).

Angela:

“ Tijdens de behandeling van Mirjam doorklinkt een oude wijze vrouwelijke sjamaan; ze spreekt in een onbekende taal en zingt soms zachtjes. Het komt waarachtig over, kloppend, zuiver en overtuigend. Na de behandeling voelde mijn lichaam ontspannen, vrij aan en ervaarde ik rust en een thuisgevoel. Dank je wel Mirjam voor jouw overgave en toewijding. Het was een helende ervaring.”

Saskia:

Bij Mirjam heb ik het pakket van 6 sessies gekozen. Echt een cadeau aan mezelf. De sessies zijn liefdevol en hebben me een heel fijn en krachtig gevoel gegeven. De energie in mijn lijf voelt dan goed, compleet en in balans.

Gevoelsmatig gebeurt er van alles tijdens en na de sessie. Heel subtiel en niet met mijn ratio te verklaren. Het zet iets in gang waardoor er onbewust een transformatie plaatsvindt. Mijn intuïtie is de afgelopen tijd sterker geworden. Heel mooi. Wanneer je op een liefdevolle manier getransformeerd en geheeld wil worden, dan ben je bij Mirjam aan het juiste adres.