Onze Dame / Moeder, La Notre Dame heeft een uitnodiging voor ons..

16 april 2019 • Vrouwelijke kracht

Ik hoorde gister wat later op de avond over de enorme brand in de Notre Dame in Parijs. Het raakte me en tegelijk voelde ik een enorme kracht onder in mijn buik toenemen.
En meteen ging er door me heen: wat gebeurt hier? Dit is grootser, dit is niet zomaar! Ik heb de beelden even op me in laten werken en ging naar bed.

Maar de Kobaltcalciet (een van mijn kristallen) riep me terug . Ze moest mee, ik voelde dat ik haar bij me wilde hebben, niet wetende waarom.
Vanmorgen werd ik wakker en het eerste wat ik op Facebook las was: Dat er op de plek van de Notre Dame eerst een verbinding/krachtplek/tempel was met Isis.

Aha, ik begon me van alles te herinneren en er kwam veel naar boven. Ging nog wat Googelen en er vielen steeds meer stukjes op hun plek.
Deze kobaltcalciet is verbonden met de energie van Isis, Quan Yin en daarmee met de Vrouwelijke Goddelijke energie en kracht. Dus daarom “moest” ze mee.


Maar ook de verbindingen tussen, deze magische plek, de Divine Feminin en onze te maken reis in de zomer van dit jaar naar de Notre Dames en het labyrinth in Chatres.                                        Deze brand voelt als iets veel groters, een mooie boodschap, een doorbraak, een keerpunt.. ik weet er allemaal nog geen woorden aan te geven, maar het is groots en de bedoeling.                           We worden geholpen en dit word “van bovenaf” geregeld, zo voelt het voor mij.

Voor mij voelt deze brand als een zachte uitnodiging om meer in onze eigen zachte, liefdevolle maar krachtige Vrouwelijke energie te gaan staan.
Om meer te leven vanuit liefde, compassie en vertrouwen in onszelf en daarmee anderen de mogelijkheid te geven dit ook te doen.


La Notre Dame

heeft zich gisteren kunnen bevrijden van (haar) oude structuren, die haar niet meer pasten.
De structuren verbonden met onderdrukking van de Vrouwelijke Goddelijkheid, van macht en angst. Deze structuren zijn in vlammen opgegaan.

Hiermee nodigt zij ons uit om onszelf ook los te breken van structuren van angst, macht en misschien wel onderdrukking van onze eigen Vrouwelijke Godinnenkracht.

Neem jij de uitnodiging aan om meer vanuit jouw eigen Vrouwelijke Godinnenkracht te leven? Jouw Heilige Ruimte te bevrijden van oude structuren die los mogen
Waardoor jij meer in jouw eigen Vrouwelijke kracht kan komen.


The Ritual of your Sacred Space en/of de Touch of Gaia Healing kunnen hier van grote waarde zijn. Want dit is precies wat zij voor je kunnen doen. Jezelf losbreken van stukken die jou tegen houden om in je eigen sterke Vrouwelijke kracht te gaan staan.

Wat hier gebeurt is, is vele malen groter en grootser dan wat wij ons voor kunnen stellen. Dit is niet zomaar nu op dit moment, op deze manier gebeurt.                                                                              En deze uitnodiging is waarschijnlijk maar een fractie van wat is / komen gaat. De Divine Feminin energy is aan het ontwaken, de eerste grote veranderingen zijn al in volle gang, de Schumannfrequentie, het Goddelijke licht, en nog veel meer is aan het toenemen. Steeds meer mensen zijn in rap tempo aan het ontwaken. Een grote ommekeer komt er aan.

Ik ben enorm dankbaar dat ik dit mee mag maken en er aan mee mag werken. De Goddelijke Vrouwelijke oerkracht groter maken, sterker maken en mee helpen ontwaken.

Liefs mIrjAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *