Samenwerking Jan en mIrjAM

9 november 2023 • Geen categorie

Met het volgen van de opleidingen Toa Geomantie en de Qi-mag Feng Shui zijn er nieuwe deuren geopend. De laatste jaren werkten mIrjAM en haar partner Jan al samen in de Kristallen Wereld. De winkel van Jan vol prachtige kristallen, mineralen en edelstenen. mIrjAM had hier haar behandelruimte achter in de winkel. Begin van dit jaar is zij gestopt met het geven van haar behandelingen. Hier is nu iets prachtigs voor in de plaats gekomen.

Beiden hebben met de Tao Geomantie, oeroude kennis over de Aarde opgedaan uit het Oosten en met name China. Jan is in september naar Sri Lanka geweest om daar zijn Tao Geomantie Master te halen en mIrjAM heeft onlangs in Nederland haar Tao Geomantie Consultant gedaan. Hiermee heeft haar zielsmissie als Earth Healer vorm gekregen. Bij de Tao Geomantie gaan we de diepte (verticaal) van de aardlagen in om deze te scannen op “energetische vervuiling” en gaan dit vitaliseren en harmoniseren, waardoor er een gezonde, vitale leefomgeving ontstaat.

De Qi-mag Feng Shui is een waardevolle aanvulling op de Geomantie. Bij deze vorm van Feng Shui ga je naar de energie stromen in het huis kijken, “horizontaal” dus. Hoe stroomt de vitale levensenergie (=Chi) in een huis en hoe kan deze de bewoners zo goed mogelijk ondersteunen voor een zo optimaal mogelijke leef/werkomgeving. Door aanpassingen in huis te doen kan deze Chi stroom beïnvloed worden, waardoor het beter afgestemd is op de bewoners.

Met deze nieuwe richtingen hebben Jan en mIrjAM hun handen ineen geslagen onder de naam Art of Nature en werken zij samen voor een mooiere en gezondere Aarde, mensen, natuur en alles wat leeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *