Beugel BH en borstkanker, hoe voelt dit voor jou? Free Yourself!

26 oktober 2016 • borstkanker

Herken je dat? Dat de striemen in je huid staan als je je (beugel)BH uit doet? Of dat je het benauwd krijgt als jij je BH lang draagt? Draag jij eigenlijk wel graag een BH? Voor mij werkt een (beugel)BH als een harnas, ik voel me er niet lekker in. Daarom ben ik eens op onderzoek uitgegaan en heb ik iets ontdekt.

Wat zou jij doen als ik zeg dat een beugel BH de kans op borstkanker kan vergroten? Door het gebruik van een beugel BH kunnen door de beugel de lymfevaten in de oksel afgesloten worden. Hierdoor kan het schone lymfevocht minder goed het borstgebied in, en het lymfevocht met afval, minder goed het borstgebied uit. Waardoor er misschien afval in de borst achter blijft met alle gevolgen van dien.

En doordat bijna alle beugels van metaal gemaakt zijn, ontstaat er ook een andere energiestroom in je bovenlichaam. Hierdoor kan je gezonde en normale energiehuishouding worden verstoord.

Maar wat zou jij doen? Roep jij meteen “Wat een onzin, waar staat dat en ik wil cijfers van onderzoeken zien!” of ga je bij jezelf eens voelen of dit voor jou een waarheid kan zijn. Ik zou zo graag willen dat vrouwen vaker gaan voelen of iets voor hen waar kan zijn of niet. Iedereen heeft een innerlijk weten, een intuitie, een stemmetje die weet of zegt wat goed voor jezelf is.

Voor mij klinkt dit heel logisch, ik heb best wat hogere studies op dit vlak gevolgd, en voor mij voelt dit als waar. Ik heb ervoor gekozen om zo min mogelijk een BH te dragen. En als ik er een draag is het een zonder beugels. Gewoon omdat mijn gevoel zegt dat dit beter is voor mij. En omdat ik de eventuele kans op borstkanker zo klein mogelijk wil maken. Wat zou jij doen? Ik zie je reactie graag tegemoet.

In dit licht gezien kom ik op de valreep van deze borstkankermaand met de aankondiging van een super gaaf evenement. Hier wil jij bij zijn en dit mag jij niet missen! Ik nodig je uit om op 22 januari 2017 naar de bijzondere opening van de vrouwen bewustwordingsweek Free Yourself te komen.

Op deze zondagmiddag 22 januari zal in ‘s-Hertogenbosch het startsein gegeven worden van deze week. Na het ontvangst zal er een gratis lezing gegeven worden over allerlei vrouwen dingetjes die te maken hebben met gezondheid. Aansluitend zal er een bijzondere opening plaatsvinden. De voorbereiding is in volle gang dus verdere details hoor je nog, maar bijzonder gaat het zeker worden. In de week van 22 t/m 28 januari zijn er op diverse manieren festiviteiten voor informatie, ondersteuning, bewustmaking van je eigen vrouwelijke gezondheid.

Heb jij interesse in het gratis programma van zondag 22 januari 2017? Meld je dan nu aan om op de hoogte te blijven via helendekracht@mirjamvanderpennen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *