Laat je niet leiden door angst, maar vertrouw op het goede, ook bij kanker!

30 juni 2015 • Geen categorie

Laat je niet leiden door angst, maar vertrouw op het goede, ook bij kanker!

Wat een vreselijk drama, overleden mensen na alternatieve kanker therapie. Verschrikkelijk voor de betrokken families, maar ook voor degene die de therapie hebben gegeven. Mijn diepe medeleven en liefde voor alle betrokkenen.

Voor velen is dit een “bewijs” dat alternatieve therapie niet werkt. Soms vragen mensen mij, ben je niet bang dat er iets niet goed gaat met je therapie? Nee, dat ben ik niet. Natuurlijk sta ik er weleens bij stil wat er kan gebeuren. Maar als ik me laat leiden door angst, kan ik zoveel mooie dingen niet doen. Zal ik lamgeslagen worden. Ik voel diep van binnen dat een natuurlijke aanpak de toekomst heeft. Een manier waarop je lichaam op een natuurlijke manier versterkt kan worden, zoals vroeger, toen wij nog een waren met de natuur, wij ZIJN de natuur.

Ik wil me laten leiden door vertrouwen en mijn innerlijke kracht die me voortstuwt en die weet dat het goed is wat ik de wereld te geven heb. Ik wil me niet laten leiden door angst. Angst geeft stress, onzekerheid en veel negativiteit, daar zul je uiteindelijk ziek van worden. Vertrouw altijd op het goede, hoe eng, groots of onbekend iets ook voor je is. Luister naar de stem in jezelf, je intuitie, je beste raadgever.

Vertrouw op je eigen kracht en het goede, zelfs als je lichaam je even in de steek laat, door kanker of een andere ziekte. Kijk naar wat voor moois je hier uit kan halen, soms is er een heftige ziekte nodig om de mooie dingen van het leven te kunnen zien. Je kunt geen licht zien, zonder dat je de duisternis kent..

Ik ga in ieder geval door met mijn missie. Ik mag mijn warme, liefdevolle aandacht speciaal naar vrouwen met borstkanker sturen, om met mijn helende kracht het licht naar hun zieke donkere plekken te brengen. Mijn methode bestaat uit healing, warme liefdevolle coaching en aandacht, ontzuren van het lichaam, Chinese geneeskunde en positief zijn. Alles persoonlijk afgestemd op wat het beste bij je past.

Ik wens je veel licht, liefde maar vooral vertrouwen!

Liefs Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *