Magische shift!

25 augustus 2017 • Geen categorie

Vandaag precies een week geleden dat ik terug ben gekomen van mijn transformerende reis naar het oude Avalon in Engeland. Wat begint als een dag vroeg wakker en daarna een beetje op een hogere frequentie dobberen tussen waak en slaap, om vervolgens met het plan mijn opleiding tot Earth Healer in de wereld te zetten op te staan. Het is totaal anders en super magisch geworden.

Vanmorgen kan ik niet echt in beweging komen.. dit heeft meestal een reden weet ik ondertussen. Ik zat wat op faceboek te kijken en daar lees ik een berichtje met een oefening je voor te stellen en te voelen, dat je een prachtig cadeau gaat krijgen vandaag. Daar ben ik wel voor in, dus zo gezegd zo gedaan. Na een paar uur, voel ik energetisch van alles gebeuren. Het lijkt of er veel energie in mijn ruimte zit die niet van mij is. Ik ben ineens moe, duizelig, mijn rug doet zeer en er is veel energie rondom mijn hoofd en 3e oog, die wel lijkt open te breken. Oké.. eens even rust en checken wat er aan de hand is..

En toen gebeurde het.. Ik lig in mijn luie stoel en ik word door een enorme druk op mijn hart chakra zó diep mijn lijf en de stoel ingedrukt.. ooh jeetje.. ff vragen wat dit is? Integration krijg ik door..Oké ik geef me over. De druk word groter en de pijn heftiger, net zo’n pijn als die ik voelde bij het 4e chakra punt in the Ladys Chappel in Glastonburry.

Ik breek.. met veel fysieke pijn en tranen, scheurt mijn hartchakra open en verbind zich met de onderste chakra’s en ik zie een rood licht. Tranen met tuiten van de fysieke en energetische pijn die door mijn lichaam gaat, maar tegelijk hoor ik de woorden door me heen komen: Je bent mooi, je hoeft niet alleen maar te geven.. je mag nu ook ontvangen. En daarbij de woorden die ik tijdens een bijzonder mooie healing van 3 andere meereizende goddessess bij een well in Chalice Garden mocht ontvangen: Je hebt een groot hart, dit hart is zo groot.. het nummer van De dijk die bij hen omhoog kwam. Wat komt dit binnen.. ik breek opnieuw en de tranen stromen over mijn wangen.

Na een beetje bijgekomen te zijn, gaat het door.. na het openbreken van mijn hart zijn vervolgens mijn 3chakra en keelchakra zich tegelijk aan het openen. Zonder al te veel pijn, maar met een enorme druk in met name mijn buik. Mijn derde chakra is tot ver buiten mijn lichaam, ik zie lichtflitsen in de kleuren groen, geel, blauw en tegelijk reageren de andere chakra’s en komt er een energiestroom op gang via mijn benen naar mijn voeten en zo de aarde in. Mijn 2e chakra begint te tollen en te draaien in mijn buik en is zich ook langzaam groter aan het maken, en aan het openen. En mijn 1e chakra danst vrolijk mee.

De chakra’s zijn zich onderling aan het verbinden en het voelt of ze stuk voor stuk verbinding met de aarde maken. Via mijn voeten, die ondertussen gloeiend heet zijn en zo hard tintelen, dat ik ze bijna niet meer voel. Er gaan stromen op en neer vanuit de aarde door mijn lichaam naar source en weer net zo hard terug. Wat gebeurt er veel en wat is dit een cadeau om te ontvangen zeg. Magisch!! Terwijl ik dit schrijf gaat het maar door en door.. heerlijk..

What a ride! De downloads van de stenen van Stonehenge en Avesburry doen hun werk, tegelijk met het bezoeken van alle chakra plaatsen in Glastonburry. Het was een reis met een gezamenlijke missie van ons 12 goddessess, die meedoen aan het programma van Marieke Zwinkels, Unveiling the goddess within. Maar tegelijk gebeuren er bij ieder van ons, op persoonlijk gebied, ook zoveel magische shifts en transformaties. Amazing, het was al heel lang geleden afgesproken en het is zo de bedoeling dat weten we allemaal. Alles klopt en het is nog zoveel mooier dan dat ik had kunnen dromen. Diep dankbaar en ontroerd ga ik terug naar mijn lichaam. Wat is dit mooi!


2 reacties op “Magische shift!

  1. Linsy schreef:

    Wauw! Wat prachtig Mirjam. Ja jij mag ook ontvangen! Groots ontvangen ?

  2. Mirjana schreef:

    Dat was nog eens een magische verrassing?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *