Narcisme

3 maart 2017 • Geen categorie, narcisme

Het lijkt wel of er in mijn omgeving steeds meer mensen te maken hebben met (de gevolgen van) narcisme. Heel bijzonder!

Of komt het omdat ik zelf zo sterk ben geworden dat ik de verschillende soorten narcisme en narcisten in mijn leven achter me heb kunnen laten. Door letterlijk stap voor stap meer in mezelf te gaan geloven, mijn eigen kracht en liefde voor mezelf, heb ik de stap mogen en durven nemen me los te maken. Los te maken uit een verschrikkelijke greep, van kleineren, leugens en bedrog.

Dit proces is mijn redding geweest, en ik help nu andere vrouwen om de kracht in zichzelf te vinden. Hierdoor kunnen ook zij zich losmaken uit een situatie die niet meer past. Narcisme is gemeen..een sluipmoordenaar die ongemerkt bij je naar binnen schiet. Die je afhankelijk kan maken van de narcist, zonder dat jij het zelf in de gaten hebt. Zo geraffineerd, bedachtzaam.. Je eigen waarde en kracht worden je ontnomen, en je hebt dit niet door. Totdat..

Je achter die leugen komt.. het blijken er meer te zijn.. of de narcist heeft genoeg van je, en laat je gebroken achter… of jij begint in je kracht te komen, en je stoelpoten worden continu onder je vandaan gezaagd door de narcist… Eens komt er een moment dat jij ziet in wat voor situatie je terecht bent gekomen. Dan begint je reis.. de reis van loskomen en jezelf terug vinden. Een heftige reis, maar dit kan ook een hele mooie zijn. Dat is aan jezelf, hoe ga je ermee om..Ik weet er alles van, ik ben er geweest, heb het meegemaakt. Mijn reis is uiteindelijk een hele mooie geworden, met veel inzichten, liefde en dankbaarheid. Mag ik je helpen? Helpen om in je eigen te gaan geloven, vertrouwen en je eigen ik te gaan ontdekken.

Je hoeft dit niet alleen te doen. Je mag contact met me opnemen. Ik hoor je en zie je… helendekracht@mirjamvanderpennen.nl of 06.20689177

Liefs Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *