Verbinden met je ware natuur

7 februari 2017 • Geen categorie

Verbinden met je ware natuur.. klinkt dat als iets zweverigs voor je?

Nou, niets is minder waar.. Uit ervaring weet ik dat als jij jezelf goed kunt aarden, letterlijk contact kunt maken met de aarde, je daar zo’n enorme boost aan kracht, vertrouwen, zelfliefde en alles wat er in je basis nodig is van mag ontvangen. Ik ga terug in mijn eigen tijd en ervaring. Ik was veel bezig met het spirituele en dan vooral het contact met de bron, the source, het veld.. maar ik vergat soms te aarden. Ik kreeg de meest fantastische inzichten en ideeen, maar in de praktijk bleek dit het toch allemaal net niet te zijn. Er miste iets..

Nu weet ik.. dat ik mezelf niet of onvoldoende had geaard. Mijn wortels zaten niet diep in de grond verankerd, daardoor kon ik nog wel eens wiebelig zijn. Last van emoties of situaties die me uit balans brachten. Sinds ik contact heb met de aarde, in dit geval letterlijk. Door naar het bos te gaan en de tekens van Moeder natuur te zien en te herkennen en zelfs te verstaan is er zoveel veranderd in mijn leven.

Ik mag bestaan, ik mag er zijn en ik mag op mijzelf vertrouwen, dit klinkt dramatisch, maar zo voelt het niet. Het is een bevrijding van een blokkade die lang mijn leven bepaalde. Ik ben vrij om mijn gevoel te volgen, ik mag vertrouwen op mijzelf en mijn ingevingen. En wauw!! dat geeft me zoveel liefde, vertrouwen, veiligheid en kracht in mezelf. Mijn basis en mijn wortels zijn stevig, en dit maakt het allergrootste verschil in mijn leven. En misschien ook wel in die van jou. Het is niet voor niets de basis, en contact met Moeder aarde is de basis. We zijn allemaal onderdeel van het groter geheel en we leven op de aarde, daarmee mag jij jezelf ook verbinden.

Ik mag vrouwen helpen in dit prachtige, liefdevolle proces. Wil je meer weten kijken dan eens op https://mirjamvanderpennen.nl/unfold-the-power-within/

Liefs Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *